OVER ONS

Ogink Consultancy is op 15 december 2005 door Rob Ogink (1970) opgericht.

Hij beschikt inmiddels over ruim 15 jaar ervaring in advisering en project-management op het gebied van verkeer, vervoer en ruimtelijke ordening. Hij heeft meegewerkt of leiding gegeven aan diverse projecten met thema’s als duurzaam veilig, bereikbaarheidsvisies, stationsontwikkeling, verkenningsstudies, lightrail, system engineering, risicomanagement, bundeling doel-groepenvervoer en aanbestedingen Openbaar Vervoer. Zijn kennis en ervaring en zijn netwerk staan garant voor bruikbare en direct toepasbare adviezen.

Rob Ogink is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen als verkeersplanoloog. In 1994 is hij gestart bij Knooppunt Arnhem-Nijmegen. Vervolgens 5 jaar bij Verkeersadviesburo Diepens en Okkema (nu Mobycon) adviezen verstrekt voor diverse overheden. In 2001 heeft hij de overstap gemaakt naar het detacheringsbureau Cyrus. Hier heeft hij bij Rijkswaterstaat Zuid-Holland en de provincie Gelderland gewerkt.

Via cursussen als proces- en projectmanagement, coaching, management & leidinggeven, ondernemersvaardigheden en persoonlijke effectiviteit wordt de kennis en kunde regelmatig bijgespijkerd. Afhankelijk van de opdracht zal worden samengewerkt met diverse specialistische bureaus en een netwerk van zelfstandige adviseurs.

Ogink Consultancy is partner van de Cissonius Groep. Cissonius is de naam van de Gallische god voor transport, reizigers en wegen. Cissonius is een jonge organisatie maar bestaat uit een team met een aanzienlijke ervaring en netwerk op het gebied van Openbaar Vervoer, Regiotaxi en doelgroepenvervoer”

n 5 5 5 5 5